Italiaformiding.dk
La Bella Italia
Vi glæder os til at give Dem personlig betjening. Giv os et ring og vi hjælper Dem med at træffe det rigtige valg. Vi giver reel vejledning og betjening. Vi er prisbevidste - men satser ikke på at være de billigste.


Vores passion for Italien har eksisteret i mange mange år. Det hele startede med en ferie, der forøvrigt skulle være gået til Frankrig, men altså endte med Italien. Året var 1975, hvor vi for første gang tog bilen til Italien og blev så fascineret af landet, naturen, kulturen, gastronomien og ikke mindst klimaet, at vi efterfølgende er taget til Italien i samtlige ferier.Om
                                  
- Grundlagt i 1990
- Kør-selv ferier til Italien
- Privat ejet familie firmaItaliaformidling.dk
Kontortid:
Mandag - Torsdag
10 -19

Fredag lukket
Lørdag og Søndag
10 - 18
Adresse:
Valdemarsgade 20             6330 Padborg
Tlf.: 74 67 24 30
      
E-mail:
info@italiaformidling.dk

Italiaformidling.dk /v Gert Tveen Hansen er et personligt ejet, rent dansk selskab. Vi beskæftiger os kun med formidling af ferielejligheder i Italien. Det mener vi - i al beskedenhed - at have en solid viden om og god forstand på. Vi har selv beset langt de fleste af vore ferielejligheder, og kontrollerer jævnligt standarden. Vi ønsker ikke at udleje en feriebolig, som vi ikke selv kunne tænke os at bo i.Vi har siden starten i 1990 lagt stor vægt på at give vore kunder den bedst mulige service og så mange informationer om feriestedet som muligt.

Gert Tveen Hansen
Titolare
LA BELLA ITALIA


Ferieboliger, villaer, vingårde og hoteller
kør selv ferie med hjælp fra mennesker der elsker Italien

Copyright © Italiaformidling.dk
v/ Gert Tveen Hansen, Valdemarsgade 20, DK-6330 Padborg - Tel: +45 74 67 24 30
Vi regner med at De selv kan klare transporten, når vi forsyner Dem med en kørselsvejledning.
Italiaformiding.dk
La Bella Italia